2017 – Endnu et år?

5511fb43-1211-413c-9811-bfa51ec9b33f

Det er noget underligt noget med de der nytårsforsæt, nogen elsker dem og andre hader den slags. Personligt er mit struktureret jeg vild med blanke sider og nye startmuligheder..

Derudover elsker jeg selvevaluering, da det tror det er derigennem vi kan rykke os, i en bedre, stærkere, meningsfuld retning.
Omvendt tænker jeg tit at vi jo ikke transformeres idet klokken slår 24:00, vi er nu engang den vi er og som Krumme synger det “og det er godt nok”. Jeg tror det er vigtigt først og fremmest at se på hvorfor der er en lyst til at ændre noget – og om der overhovedet er et behov.

Jeg har personligt været hele vejen rundt i forsæts møllen. Der har stået alt fra det klassiske vægttab til bedre økonomisk situration på listen. Sidste år havde jeg en drøm om at gennemleve 2017, med en accept af bare at være og ikke så meget andet. Jeg har arbejdet en del med at tro på jeg kan klare, hvilken som helst udfordringer jeg end måtte møde og det er helt klart et forsæt jeg tager med mig i 2018.

Nu lyder det måske lidt som om jeg er den rebelske type, som ikke har tænkt sig at lave egentlige nytårsforsæt men det er jeg nød til, mest af alt fordi jeg ved 2018 bliver et udfordrende og enormt spændende år. Derfor har jeg følgende forsæt at arbejde med.

  1. Aflevere og består specialet til april.
  2. Tage mit kørerkort
  3. Lad hver med at melde mig til flere udvalg mm.
  4. Forsøge at forblive bibeholde glæde til fysisk aktiv.
  5. Være bedre til at holde “spontane” middage med familie og venner.
  6. Ringe oftere til mine søskende.
  7. Plej kærligheden til Hr. Mand mere.
  8. Lær at hækle
  9. Lær at spise 2 slags frugter, tænker umiddelbart banan bør være den ene.
  10. Forblive depressionsfri.

De forsæt er selvfølgelig i vilkårlig rækkefølge og nogen af mere seriøs karakter end andre. Faktisk vil jeg våge at påstå at den med at lærer at spise frugt er ret udfordrende, da jeg er enorm konsistenskræsen men samtidigt os gerne vil sikre jeg får en god og varieret kost og der kunne da at spise mere frugt helt klart være behjælpeligt.

Overordnet set, så er jeg ret godt tilfreds med den Christina jeg idag kan se i spejlet. Jeg er i konstant udvikling og bliver bedre og bedre til at mærke mit inderste. Jeg har i år 2017, for alvor lavet nogen store personlige ryk mentalt og jeg er inderlig taknemlig over jeg valgte at prioritere mig selv og min udvikling over studiet, karriere og andre ting der kan trække. Jeg har i år 2017, sat mig selv forrest og det har i den grad båret frugt. Det har været med til at understøtte min kamp i at komme solidt ud på den anden side, efter depression. Det har gjort jeg idag er medicinfri, fri at uhensigtsmæssige handlingsmønstre som i sidste ende skaber unødvendig stress og generelt bare er mere livsglad.

2017 er året hvor jeg lærte et fantastisk menneske enormt godt at kende på ingen tid. Det blev os året hvor jeg trak mig for uhensigtsmæssige relationer. Det blev året hvor en meget nær veninde blev mor og det er fantastisk at se hvordan hun hver dag blomster hun i moderskabet. Det blev året hvor en anden veninde for alvor trådte i karakter på hendes arbejde og efterlod mig tilbage men kæmpe stolthed over hvordan hun præstere skiftende arbejdstider og dejlige børn. Det var året hvor jeg igen tog til Sverige med en god ven og gik mange kilometer og fik fat i det mere simple liv, som jeg hele tiden er nød til at være j kontakt med i en moderne globaliseret verden.

2017 var året hvor min mand og Jeg tog den vildeste svingtur og virkelig forstod at vi kan alt, hvis vi vil og tør det. Det var et år hvor min mand fortsat kunne leve af hans erhvervsmæssige drøm og det er på en og samme tid dybt inspirerende og utrolig angstprovokerende at være gift med en vaskeægte iværksætter.

2017 var på mange måder et år jeg husker for et år hvor store begivenheder faldt sted, men det huskes mest af alt for et år hvor jeg for alvor genfandt mig selv og det kan jeg ikke være andet end taknemlig over.

Jeg håber du er kommet godt ind i det nye år og at du kan se tilbage på 2017 og finde de gode stunder. At du kan finde de øjeblikke der fik dig til at gro, ty til handling og at året vil være fyldt med minder, af karakter der fremadrettet vil understøtte lige præcis din udvikling.

Rigtig God Nytår.

Kærlig Hilsen Christina

Tak fordi du læste med.

Har du lyst, kan jeg også følges på Bloglovin, Facebook
Og / eller Instagram på profilen @Mig_Og_Morskabet

Skriv et svar