Når fantasien tager dig til træets top

Dette indlæg indeholder reklame

Aksel og jeg sidder med en iPad. Jeg har spurgt ham om hjælp og stolt scroller han lidt op og ned, mens hans blik søger efter et eller andet, hvad ved jeg ikke, eller jeg ved det skal være noget han kan lide. Jeg har spurgt Aksel om hjælp til at vælge en plakat, en børneplakat fra VisseVasse.dk

Igennem de sidste mange uger har indretningen fyldt en del herhjemme og det kommer hurtigt bag på mig, hvor mange meninger lige netop Aksel havde om den slags. Aksel har dels været med til at bygge vores seng, sofa og hems. Han har kommenteret på alt det der er rykket ind og ud af de forskellige rum. En skuffelse han ikke har holdt tilbageholde, var at den billede væg vi havde på børneværelset ikke var blevet lavet om. Da han sagde det, var det ikke med sådan en krævende tilgang, men mere sådan en undren med snert af skuffelse. Det gamle billede med de to elefanter var jo mere til små børn havde han sagt. Derfor slap jeg tøjlerne, da jeg som Momsterblogger fik til opgave at teste VisseVasses lækre børneplakater. Det kan så heller ikke gå helt galt, med det udvalg som VisseVasse har af børneplakater, hvilket du kan se HER.

Interiør og anden udsmykning til børneværelset har helt tilbage fra dengang Aksel blev født haft en fuldstændig vild udvikling. I dag har de fleste interiørbutikker og webshops deres helt egen ”kids” kategori. Der er en stor efterspørgsel på alt fra mini a ture møbler til børnekunst. Kunst er jo en meget individuel sag, nogen elsker impressionismen, ekspressionisme eller de grafiske tryk. Aksel ville bare gerne have noget, der “gav en lyst til at drømme” som han så fint sagde, da vi sad der med Ipaden.

Hans smukke blå øjne løb VisseVasses hjemmeside igennem og i ny og næh kunne jeg fornemme den der lille sammenknibning han laver, når de rød og grønbrune farve aktivere hans farveblindhed. Først kørte han alle billederne igennem, nogle af dem fik en lille grimasse og andre et Wauu… det billede han første gang reageret positivt på, havde flere elementer i sig og bevægede sig fra baggrund til forgrund, således at øjet kunne søge større og mindre detaljer. Da han havde kigget dem alle igennem, scrollede han tilbage og sagde så “Det skal være det her billede, det giver mig lyst til at tage på eventyr og så minder det lidt om min egen seng, det er jo os en slags hytte” og så var der ikke andet for end at ligge en bestilling.

På mange måder er det lidt grænseoverskridende at lade Aksel få styringen når det kommer til “indretningen” herhjemme. Det er ret paradoksalt, når jeg går ind for børnedemokrati og hele vores gang er dedikeret til børne unikums.

Hvis jeg kunne, så havde jeg enten selv valgt imellem disse to smukke plakater

 

Dog vil jeg mene, at Aksels valg virkelig os pryder på deres værelse og at opleve den glæde der kom over ham da vi to dage efter bestillingen kunne hente plakaten i pakkeshoppen, det var og er det hele værd.

Både ham og Carl har talt trinene op til hulen, navngivet den lille hund og spekuleret over om drengen på gyngen bor alene i den flotte træhule og det glæder mig, at de kan drømme sig væk i billedet og lade fantasien tage dem til træets top.

Har du lyst til at læse mere om hvad jeg og andre Momsterblogger synes om VisseVasses børneplakater
så kig forbi MomsterTest.dk

 Tusind tak fordi du ville læse med.

Kærlig Hilsen Christina

Har du lyst, kan jeg også følges på , Facebook Og / eller Instagram på profilen @Mig_Og_Morskabet

Skriv et svar