Testen, den er postiv

20 februar 2018

Kære lille barn

Idag var stregerne der, idag blev mine tanker bekræftet, omkring min enorme kørersyge, hvorfor pulsen påløbeuret havde ændret sig og hvorfor jeg nu græder lettere ukontrolleret over H.K.H Prins Henriks bisættelse. Jeg græder i en blanding af landesorg og i taknemlig over at DU er hos mig nu. 

Vejen har været hård og lang. Selvom den jo ikke har været det, kun i mit hoved. Jeg har gjort mig mange tanker om jeg nu os kunne elske, rumme og holde af.. men jeg ved nu, efter de “mange” prøvelser at du er mere end velkommen, hvem end du er, dreng eller pige, stor eller lille, stædig eller mild. Så ved jeg nu, at jeg – vi er klar. 

Da jeg sidst sad der i badet og lod skuffelsen flyde sammen med blodet forstod jeg for alvor hvor meget jeg vitterligt ville dig. Tænk nu hvis de mange års strabadser havde skadet mere end forventet, tænk nu hvis mit biologiske ur havde stoppet sin tikken og tænk nu hvis det slet ikke kunne blive som vi drømte om.

Du er ikke endnu en, du er ikke bare nummer 3, du er dig – og vil med sikkerhed være ligesom du skal være og mere til. Min kærlighed den er der og min erfaren og modhagen vil med sikkerhed skabe rammerne for at osse du, kan få alt det din far og jeg anser som værende vigtigt for sådan et lille væsen. På mange måder er du betinget af dine kommende storebrødre og måske mest af alt din bror Carl. For vi har ventet på ham og at han i sin udvikling også blev klar. Vi har ventet på os, på kærlighedens rødder skulle vokse sig større og vi har ventet på mig mest af alt .. har vi ventet på dig og jeg glæder mig til bladene skifter farve og du kommer til os, i min ynglingsårstid. Årstiden der ændrede mit liv for nu snart 11 år siden. Årstiden hvor din far viste mig hvad kærlighed var, os når man ikke havde bedt om den, men den pludselig opstod ud af ingenting og ligemeget hvor meget man kæmper imod og fornægter så er den der, stærkere en stærk og mere dybfølende end jeg troet var muligt . 

Tak fordi du kom til mig.

Jeg vil bære dig med stolthed min lille skat, mit hjertebarn .

Kærlig hilsen, din kommende mor.

Skriv et svar