Let’s Play A Love Game


Med nu tre søde drenge omkring os, er tiden til Hr. Mand og Jeg ekstra knap. Det gælder både tiden til os selv, hinanden – på kryds og tværs. På mange måder ender vi ret hurtigt over i den der forældre-fælde, hvor vi kun er samarbejdspartner, frem for det par vi jo os er. 

Derfor har vi udviklet små ritualer for kvalitetstid, ikke ala. Hver onsdag går vi til den på lagnerne – men den slags ritualer som har til formål at styrke relationen, kontakten, kommunikationen og nærheden imellem os. Derfor har vi i en årrække lagt puslespil sammen, den slags med 500 brikker, som snildt kan tage en til to aften at lægge. Mens vi gør dette, drikker vi vin, snakker, spiser tapas og vigtigst af alt, ligger vores telefoner langt langt væk .. som mor får jeg lyst til at synge “laaaangt ude skoven”.

Søde hjerteformet spillekort fra Flying Tiger Copenhagen, som selvfølgelig os kan bruges til et spil… strip poker (hvis man er til den slags)

Reklame: Flying Tiger Copenhagen 

Nu skal vi prøve noget lidt andet end puslespil, for at komme ned i gear og dyrke hinanden. Forleden da jeg var i Flying Tiger Copenhagen, for netop at undersøge deres udvalg af spil til en test for Momstertest.dk faldt jeg over noget der minder om 90’ernes twister spil til kun 30 kr! I Flying Tiger Copenhagen hedder spillet Kludderleg / Tangled Up. Det må simpelthen være det mest perfekte spil for par, som trænger til at skrue op for det nordmændene kalder “hud hungren” og samtidigt få trænet lattermusklerne. Ungerne kan selvfølgelig os bruge dette spil, som udover at skabe en god leg, samtidigt styrker koordinationen, farveforståelse og balanceevnen. Så et spil for både børn og voksne.

Et andet spil, som kan findes i Flying Tiger Copenhagens relativt store (men billige) spilleudvalg og som helt klart fortjener en anbefaling er fiskespillet. Selve Fiskespillet i sig selv synes jeg hurtigt mister sin spænding, det er selvom alle børn fortrylles når de leger “Andedam”, MEN med et par papirsklips og nogle udklippet billeder, regnestykker mm. Kan spillet være et simpelt men super læringsspil. Vi bruger det blandt andet til at træne Carl i hans K og G lyde, men man kan os træne engelske ord, farver, tabeller osv.

Der vil snarest kunne findes en fuld anmeldelse af Flying Tiger Copenhagens spilleudvalg på MomsterTest.dk 

Hvad gør i som par, for at dyrke hinanden og nærheden, måske endda særligt når muligheden for at gå ud ikke er der?

Kærlig Hilsen Christina


Skriv et svar