Forældreopråb – ej nu, det passer ikke så godt ?!

Som en steppebrænd spredes forældreopråbet #Hvorerderenvoksen?!

Og på trods af hele 26 nu planlagte demonstrationer i Danmark, Sociale Medier der gløder, så kan vi godt gøre det bedre !

Jeg føler personligt, at jeg pt. kører rovdrift på mine venner, hele mit netværk, men jeg gør det – for dine, mine – vores børns skyld!

Hvorfor?! Fordi den situration vi i en årrække har oplevet udviklet sig i særligt daginsitutionerne er stærkt kritisabele.

I min jagt på forældre der vil bakke op, møder jeg lidt af hvert, dem som melder sig klar til at gå skulder ved skulder og så dem, som fejer foran egen dør ala. “Vi har ikke længere børn i vuggestuer og børnehaven eller – mig barns institioner er rigtig god i forhold til normeringen” og dertil spørger jeg så : Hvad med din brors børn – din venindes?

Har du aldrig haft en samtaler med en af dine nære, som fortæller om hvor frusterende det er at aflevere sit barn, på en underbemandet stue?

Kom nu !

Det kan ikke vente, det er NU.

Sammen er vi stærkere!

For vores børns skyld !

Jeg er selv Mor til tre og i mine ældste børns vuggestue og børnehave karriere har jeg oplevet lidt af hvert. Alt fra en bemanding der har gjort jeg har smidt tasken, sms’et til studiegruppen om jeg først kom senere – når den næste pædagog klokken 9:30, mødte ind. Jeg har sat mig på gulvet mellem duploklodser og plastik dyr og oplevet hvordan tryghedssøgende børn har placeret sig i mit skød, på trods af vi lige havde mødt hinanden. Jeg har tørt flere børn bagtil, som har skreget i panik ud fra toilettet at de var færdige – men ingen har haft tiden til at “høre” dem. Jeg har diskuteret normeringer med børn og ungeudvalget, med lederen i mine børns gamle børnehave og jeg har været med som ekstra voksen, når de pædagogiske aktiviteter har krævet ekstra hænder. Hænder som hver evig eneste dag mangler i daginsitutionerne.

Lavet af mediegrafikker Selina Mandal

Årsagerne til hvorfor jeg valgte at trykke på knappen og stable en Barnevognsmarch på benene, de er mange, men overordnet set gør jeg som jer gør, fordi jeg ikke synes vi kan være andet bekendt.

Hverken overfor vores børn og de mangle pædagoger og medhjælper som knokler løs derude.

Vores børn er vores fremtid og vi kan ikke bare tillade os, at se den anden vej.

hvorerderenvoksen.dk kan du se og læse meget mere om det fælles forældreoprør og samtidigt hvor den nærmeste demonstration nær dig afholdes. 

OG skulle du have lyst, så kom hjertens gerne til Frederiksberg og gå med i marchen, Barnevognsmarchen.

Den kan du læse mere om HER.

Kærlig hilsen Christina 

Skriv et svar