Det rene vand?

I slutningen af februar 2018 tog jeg en beslutning, samme dag, som jeg tog en graviditetstest der var postiv. Jeg valgte resolut at stoppe mit forbrug af Pepsi max. Når jeg skriver forbrug, så mener jeg nok – overforbrug eller misbrug, hertil afhængighed. “Hej jeg hedder Christina og jeg har været Pepsi max afhængig.” Jeg har vitterligt været der hvor en eller to dåser Pepsi snildt kunne være drukket inden klokken 10. Og når dagen var omme, havde jeg nogengange drukket over 2 liter, 2 liter sukkerfrie sodavand, som så indholder en masse andet.

Mit forbrug af Pepsi Max – altid max og aldrig xero, startede da jeg ville tabe mig, efter fødslen af Carl. Jeg havde læst mig til, at mange brugte lidt sukkerfri sodavand, til at tage toppen af trangen til søde sager. Denne trang kendte jeg en del til og tanken om lidt “læske” drik kunne fjerne denne, uden at tilføre kalorier, det var genialt. Derfra tog den ene flaske, dåse you name it, den anden og da jeg yderligere ikke drikker kaffe så blev pepsiens koffeinindhold os min ven.

Min kolde Pepsi tyrker, var noget af en oplevelse. Dels fordi jeg nu ikke længere kunne afhjælpe min sukkertrang og yderligere fordi jeg mere eller mindre kunne montere et drop med Pepsi, under specialeskrivningen – forud for den postive graviditets test. Jeg fraskrev mig ikke kun Pepsi, men al sodavand for istedet at drikke almen postevand eller danskvand OG det var ikke uden abstinenser og en stor lyst til at løsne et skruelåg. En af årsagerne til dette stop, skyldes at jeg normalvis tager meget på når jeg er gravid og ved at holde mig fra produkter med et stort indhold af sukker, ville jeg forsøge at mindske min vægtøgning. Derudover kunne jeg ved at drikke vand, forsøge at mindske væske i kroppen, hvilket rent faktisk lykkes.

I mit fravalg af sodavand og overgangen til at drikke almen vand og vand tilsat kulsyre, oplevede jeg en stor udvikling i mit fordøjelsessystem og hvor underligt det end må lyde, i min generelle velvære. Der skyldes måske hovedsagligt at jeg nu fik indtaget den anbefalet mængde væske..

I 1 år og 5 dage holdte jeg en pause fra alle former for sodavand og da jeg “endelig” mødtes med min engang elskede Pepsi max igen, var det yderst akavet. Jeg kunne nemlig ikke lide smagen længere. 

I ny og næh drikker jeg lidt sodavand og her pepsi max. Men generelt set slukker jeg oftest tørsten i danskvand eller vand med lidt mynte og citron. Jeg har samtidigt altid en drikkedunk på mig som bliver fyldt flere gange dagligt – særligt nu hvor jeg ammer, så er mit indtag af vand vigtigere end nogensinde før.

Indholder reklame – Da Momstertest.dk så spurgte om jeg ville prøve BWT filter kande, så tænkte jeg at det kalkfrie vand tilført magnesium – måske kunne supplementer mit stødt stigende danskvand forbrug.

Det lyder måske lidt skørt med sådan en filterkande, sådan tænkte jeg, dengang jeg modtog BWT kanden. Jeg har tidligere hørt om vand der smager som det du finder i de små kilder i de svenske skove OG er man en sand vand gastronomisk type, så er BTW kanden nok et must have. Personligt har jeg tænkt at vand nu engang er vand og at en BWT kande jo nok er et klassisk ilandsprodukt…

For i mit hovede, så er vandet i min vandhane jo rent men omvendt kan det jo diskutere hvor længe – sådan som vi passer på grundvandet.

Tusind tak fordi du læste med .

Momstertest.dk kan du netop nu læse om andre morbloggers anmeldelse af BWT filterkanden.

Kærlig hilsen Christina


Skriv et svar