Pip – Gok – Påske… krea?

Påske står for døren og herhjemme betyder det masser af tøffetid, lækker påskefrokost og stunder hvor vi har brug for at komme godt ned i gear. 

Indholder reklame // Som mange af jer allerede ved, så er en af de måder hvorpå min familie og jeg kommer det på, er ved at fordybe os med noget kreativt. Kreativiteten behøver ikke koste det vilde eller kræve den store Jørgen Clevin – slet ikke hvis man går i Flying Tiger Copenhagen – os bare kendt som Tiger. Vi har været forbi og dykket lidt ned i deres krea udvalg. På Momstertest.dk kan du læse om andre momsterbloggers test af Flying Tigers produktlinje indenfor krea. 

Tiger har nemlig gjort det til sin sag, at lave en masse små krea-DIY æske, til små penge men med stort indhold. Altså små gør det selv ting, i en æske med alt materialet, som skal bruges dertil. Jeg synes disse æsker er geniale og særligt fordi æskerne kan komme med i kufferten, når vi tager på ferie i sommerhuset eller hvis man skal på udlandsrejse, hvor transport underholdning er en nødvendighed.

Derudover kan jeg godt lide ikke selv at skulle opfinde den dybe tallerken, hvilket nogengange er svært, med manglende søvn osv. 

Nogle af de små kreative kits vi er særlige begejstret over er:

Dino kittet : Lav din egen dino – beklæd den med “hud”. Jeg har ikke den vilde erfaring med det her halv slim, halv modellervoks, men det fungerede så fint og vi fik beklædt skellettet og formet dinoer til den store guldmedalje. 

Lav selv magneter : I pakken kommer der to ark magnet papir, hvor man ganske enkelt kan tegne sine egne motiver og dernæst klippe ud.

Fimoler kit : Et lille fimoler kit med fire farver og to sæt ringe, til nøgleringe, gør det let at give sommerhusnøglen en make-over.

Jeg håber du får en god påskeferie og ellers bare helligdage og du og din familie måske endda finder tiden til krea.

Tak fordi du læste med .

Kærlig Hilsen Christina 

Skriv et svar