ICE ICE Baby !

Indlægget indholder reklame

Sommeren er over os eller næsten ! Jeg tror på vejret vender og alt hvad der hedder, solhatte, solcreme, sommerknæ og IS, for alvor bliver fast inventar i hverdagen.

Måske tænker du, en is, dagligt? Det ville jeg ihvertfald selv gøre, hvis jeg læste dette, andet sted. Særligt med en baby i huset, så kommer der herhjemme et øget fokus på indholdestoffer, saltmængder og raffineret sukker.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Aksel først smagte slik efter han var fyldt 2 år. Sodavand, ja det var først da han var 4. Carl derimod, han smagte begge dele langt tidligere. Sådan er det nok oftest for de yngre søskende. Måske er det fordi forældrene er mindre sukkerforskrækket – eller måske er det fordi de ikke orker “kampen”’om at sige NEJ?. Personligt er det en blanding. Det er svært at sige Carl ikke må, men Aksel må godt, særligt når det kommer til noget vi spiser og drikker. Sengetider, tillidshverv osv, det er en anden sag. 

I forhold til Vilmer, så tænker jeg den aldersforskel der er imellem drengene gør, at han automatisk kan skærmes, afholdes langt “lettere”, end dengang med Carl. Det er ikke fordi jeg tænker raffineret sukker er dødelig farligt, men jeg har generelt ikke lyst til at etablere et behov hos mine børn, før de selv “efterspørger det”. Det er samme årsag til Vilmer ikke “ser” tv. Ah.. den og så undersøgelser der viser at babyhjerner oplever en sag som tv, enormt intens og de vitterligt ikke kan frasortere. Derfor – ingen tv til baby herhjemme.

For at skabe muligheden for at Vilmer os kan være med i forskellige sammenhængen, på trods af små forbud, har jeg forsøgt at finde gode alternativer til ham. Nu hvor sommeren næsten er over os og jeg fik muligheden for at teste lidt forskellige produkter, fra Panduro Hobby, heriblandt et “Lav din egne is”, så var jeg klar. Udover at Vilmer ikke skal have sukkerholdige is, vil jeg gerne have kalorielette is i fryseren. Derfor fandt jeg dette iskit super relevant.

Selve iskittet består af nogle lækre materialer og har et simpelt set up, til at skabe de fineste hjemmelavet pind-is. 

Til Vilmer har jeg valgt at lave en is lavet på the og med frugtstykker i. The’en har fået lov at trække rigtig længe , køle ned og er så hældt over de små stykker udskåret frugt. Det er vigtigt at huske på, at frosne ting, blive minere fyldige i smagen, derfor må the’en gerne været meget intens i dets smag, før den fryses. 

Vilmer elskede hans frugt is, som minder lidt om en astronaut is. Jeg tænker på at lave lidt forskellige varianter til ham, blandt andet en agurkeis, som er god når gummerne driller. Derudover skal MOR have en Mojito is uden de store mængder kcal.

Jeg har os lovet drengene at vi en dag laver isbutik og sammen laver nogle lækre sodavands is / nicecreme. Det tror jeg bliver super hyggeligt og en sjov til at lave sammen i sommervarmen.

Is-kittet, kan i hele Maj måned købes for kun 99 kr. i panduro hobby, hvor du os kan finde en rækker andre lækre sæsonprodukter, som “mal på sten” sæt, (perfekt til sommerhuset og alle stensamler).

Tusind tak fordi du læste med .

På Momstertest.dk kan du læse en række momsterbloggers anmeldes af Panduro Hobbys produkter.

Kærlig hilsen Christina 

Skriv et svar