Skabets Ejermand

MigOgMorskabet

Illustration Selina Mandal

….Og så stod man der, med sine skæve ben og var den nye pige i klassen…
Mit navn er Christina.
Fødselsattesten viser, at jeg er født samme år som Berlinmuren faldt og for dem som er lidt rusten på den front, er det året 1989 der er svaret. For dem som så tænker, jah, men hvor gammel er hun så egentlig?
Så er den lette udgave 29 år.

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har en kandidat i Pædagogisk Sociologi.
Sammen med min søde mand, lejer vi en lejlighed på Frederiksberg. I et par år prøvede vi forældrerollerne af på katten Cava og da det gik relativt tilforladeligt, valgte vi i 2011 at opgradere familie med Aksel og i 2014. I oktober 2018, bliver jeg ultimativ drengemor, da vi venter os vores lille, lillebror Vilmer.

Just another Mommy Blogger?
Bloggen så sit lys i august 2015, men allerede i min spæde start som Instagrammer, begyndte tankerne om en blog at florere. Med tiden blev lysten til en frygt, for er det virkelig plads til ¨endnu¨ én? Men jeg er nu engang mig og jeg gør som jeg gør.
– Og frygten er nu blevet til mod, så her er jeg, her er mit morskab.

Mig Og Morskabet
På øverste hylde ligger klogskaben, det logiske. Mine systemer og til tider min mand, er koordineret efter denne kommandocentral. Det er nu ikke fordi hylden er sirligt dekoreret med hyldepapir og andet klister, men alligevel kan et pift hist og her eller en æske med mønster gøre meget, så længe det ikke er lodrette sort hvid striber …

På midterste hylde ses slitagen dog tydeligt.
De sortdækket blondekasser har måske set bedre tider, men hvad kan man sige til det?
De er nu engang blevet trukket ud og ind af skabet, nogle gange været proppet til bristepunktet og nu er de lettere tomme for indhold. Kasselåget som ellers før har været rundt og buet, er nu efterladt tilbage, udvidet og med enkelte slidtagestriber i blondestoffet.

I den ene af de to blondekasser, er en fin lille rød velouræske. Til trods for at velour for længst har sin storhedstid, så forbliver denne æske stadig epokegørende for resten af skabet velstand. Æsken er fortsat stram at få op, til forskel for et helt andet skrin i skabet. Dets indehold fortæller historier, historier om kærlighed, den hengivende af slagsen, historier om svigt, kampe, nederlag og igen endnu mere kærlighed, mest af alt til livet.

Skabet er proppet med barndomsminder, hverdags spekulationer, ugeskemaer, ikke farvekoordineret perleplader, voksenlegetøj, kreasysler, løbesko, fotoalbums, puttekaniner, slikpapirsrester og en masse andet henlagt rod, i forsøget på at skjule det samme. Til skabet følger en nøgle og jeg håber I er klar, for nøglen er sat i og skabet står nu på vidt gab.

Velkommen til og tak fordi du kom og vil læse med.
Kærlig Hilsen Christina.

Har du lyst, kan jeg også følges på Bloglovin, Facebook
Og / eller Instagram på profilen @Mig_Og_Morskabet

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar